4th May 2019

4th May, Temora (NSW) - day/night - Colin Parish Memorial Trophy

FAQ'S

How much does it cost to attend

Adults $25.00
Pensioners $20.00
Age 6-16 $10.00
Under 6 - Free
Family - $60.00 (2 Adults, 2 Children under 16)

What time does it start

Gates open at 2pm
Racing from 3pm - 9pm (approx)

What should I bring

Food and Drinks Available
BYO Alcohol - Can's only, NO GLASS
You are welcome to bring chairs, picnic rug, pop up shade tents

Costs :Adults $25, Kids $10, Under 6 free, Family $60 (2 Adults, 2 Children under 16)

Location :Temora (NSW)

Time of Race :3pm - 9pm

The V8 Superboats return to Kennards Hire Park, Temora, NSW for another action packed season of the Penrite V8 Superboats Championships.

RACE SCHEDULE 

3:00pm Gates Open
3:00pm Qualifying #1 (60-minutes)
4:00pm Qualifying #2 (60-minutes)
5:00pm Qualifying #3 (60-minutes)
6:00pm Qualifying #4 (60-minutes)
7:00pm Dinner break (60-minutes)
7:30pm LS Class Top 3 FINAL (10-minutes)
7:50pm Group A Top 12 Final (20-minutes)
8:10pm Unlimited Top 12 Final (20-minutes)
8:30pm Group A Top 6 Final (10-minutes)
8:40pm Unlimited Top 6 Final (10-minutes)
8:50pm Group A Top 3 Final (5-minutes)
9:00pm Unlimited Top 3 Final (5-minutes)